Galaxytool board

Galaxytoolbar => Problems => Topic started by: xdn75 on 16 February 2016, 12:51:26

Title: Chrome plugin setup check not working
Post by: xdn75 on 16 February 2016, 12:51:26
Hi,

Having problems setting up new toolbar in Chrome after the recent changes. I have put the correct URL in and logon key. Requested a new logon key and tried that, but nothing works. The problem is when I click on "Check" it greys it out, but doesn't come up with a green circle to say everything is ok like it used to. And nothing is uploading. This happens for noth Unis I play in with different Galaxytool URLs.

Galaxytool version: 2.7.2
Chrome version: 48.0.2564.109 m

Other extension I have:
AGO 6.0.0.2
Tampermonkey 3.12.58
uBlock Origin 1.5.6

Tampermonkey scripts:
improveV6 6.0.19.0
InfoCompte3 3.12.12
ogame highscore improved 1.0.6.5
Resources in flight 1.34
Show Players' Status in the Highscores 1.03
topraider 2.5.3.3

Your help would be appreciated.

Thanks,
Pete
Title: Re: Chrome plugin setup check not working
Post by: eX0du5 on 16 February 2016, 21:17:32
I can confirm the bug and know the reason (mixed content when trying to read from the OGame API via http is blocked by Chrome). I will develop a fix for this and ask Omar_Hawk to upload a new version once I finished this.
Title: Re: Chrome plugin setup check not working
Post by: xdn75 on 16 February 2016, 22:26:47
Thanks. I look forward to the fix :-)
Title: Re: Chrome plugin setup check not working
Post by: eX0du5 on 17 February 2016, 21:19:43
The new version was published. I installed 2.7.3 in chrome and I could create a new entry and the upload of data also works fine. Please retest and let me know any issue you might face.